onsdag, juni 19
Shadow

Avansert Trinol multikill elektrisk musefelle nå i Norge: Slutt på mus med én gang til halv pris!

Få kontroll på museplagen med en ny og avansert løsning: Trinol multikill elektrisk musefelle. Med denne smarte fella er det slutt på mus, og det til en mye lavere pris enn du kanskje ville forvente.

Effektiv og trygg løsning på museproblemet

Ingen liker å ha mus i huset, garasjen eller hytta. Dessverre kan de små gnagerne være vanskelige å bli kvitt – men ikke lenger. Nå introduserer lanseringstilbud på Trinol multikill musefelle som gir deg muligheten til å ta kontroll over problemet. Trinol multikill er en av markedets mest avanserte og effektive flerfangstfeller, og den kommer til en pris som gjør at alle kan håndtere museplagen.

Sikker for barn og kjæledyr

Trinol multikill elektrisk musefelle er ikke bare effektiv, den er også trygg. Den er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som gjør at den er helt trygg for både barn og kjæledyr. Katter og hunder kan ikke komme til de elektriske delene av fella, og barn vil heller ikke være i stand til det. Hvis lokket på fella blir fjernet, blir strømmen automatisk skrudd av.

Sikring av fella

Fella er utstyrt med innebygde mikrobrytere som registrerer hvis lokket blir fjernet. Hvis dette skjer, vil strømmen automatisk bli slått av, noe som gjør den trygg å bruke selv i hjem med nysgjerrige barn.

Enkel i bruk

  • Sett inn batterier, eller bruk 6V adapter.
  • Plasser åte på plass. Du kan for eksempel bruke Provoke, eller peanøttsmør.
  • Plasser fella der du har observert museaktivitet.

Slik fungerer den smarte fella

Musene lokkes inn i fella, hvor de går opp i en «andre etasje». Her vil musen trå på metallplater, og når de har kommet langt nok inn vil sensorer sende høy spenning gjennom musens kropp. Dette resulterer i en rask, human død.

Oppbevaring av kadavere

Etter at musen er avlivet, flyttes den ned i en beholder hvor det er plass til opptil 10 mus. Når beholderen er full, vil fella gi beskjed ved hjelp av et lyd- og lyssignal.

Moderne teknologi for musebekjempelse

Trinol multikill elektrisk musefelle er en moderne løsning på et gammelt problem. Med denne trådløse fella kan bekjempelse av mus blir en lek. Det er ikke bare effektivt, men også humant og trygt. Avansert musejakt har aldri vært enklere!

Lanseringstilbud du ikke vil gå glipp av

Denne avanserte fella er nå tilgjengelig i Norge, og lanseres med et fantastisk tilbud. Ikke gå glipp av sjansen til å bli kvitt museproblemene en gang for alle, til en brøkdel av prisen.

Hva er Multikill elektrisk musefelle?

Multikill elektrisk musefelle er en avansert flerfangstfelle som er utviklet for å bli kvitt mus på en rask, sikker og human måte. Den har kapasitet til å avlive opptil 10 mus før behov for tømming.

Hvordan fungerer Multikill elektrisk musefelle?

Du setter inn batterier eller bruker en 6V adapter og plasserer åte i fellen. Deretter plasserer du fellen der du har observert museaktivitet. Musene lokkes inn i fellen og går opp i «andre etasje». Når musen kommer langt nok inn, utløser den sensorer som sender høy spenning gjennom musens kropp, og musen avlives raskt og humant.

Er Multikill elektrisk musefelle trygg for barn og husdyr?

Ja, Multikill elektrisk musefelle er trygg for både barn og husdyr. Fellens design hindrer at barn eller kjæledyr får kontakt med de elektrisk ledende metallplatene. Mikrobrytere registrerer om lokket blir fjernet, og fellen og strømmen skrur seg automatisk av. Du kan derfor være trygg på at fellen er sikker å bruke rundt barn og husdyr.

Hvor mange mus kan Multikill elektrisk musefelle avlive per tømming?

Multikill elektrisk musefelle har en kapasitet til å avlive opptil 10 mus før behov for tømming. Dette gjør den svært effektiv for å bekjempe museinfestasjon i hjemmet, hytta eller garasjen.

Hvordan får jeg beskjed når beholderen er full?

Når beholderen er full, vil Multikill elektrisk musefelle gi deg beskjed med et lyd- og lyssignal. På denne måten blir du varslet om at det er på tide å tømme fellen og gjøre klar for å fange flere mus.