fredag, juli 19
Shadow

Hva du trenger å vite om termittfyringssesongen


Hvorfor svermer termitter?

Termitter begynner å sverme når en koloni er klar til å utvide seg og finne nye matkilder. Termittkolonier utvides vanligvis bare en gang i året. Når de bevingede termittene finner et passende hjem, vil de slutte å sverme og slå seg ned på det nye stedet. Vingene til Alates vil falle av når de modnes, og de vil begynne å parre seg for å skape en ny koloni.

Når svermer termitter?

Termittoppvarmingssesongen kan variere avhengig av termittarten, men den oppstår vanligvis på senvinteren eller tidlig på våren. Mars er vanligvis en av månedene du ønsker å holde et øye med hvis du er bekymret for termittaktivitet. Men som nevnt tidligere, er det ingen nøyaktig tid på året å huske på eller den eksakte formelen du kan følge for å forutsi termittoppvarmingssesongen.

Er svermsesongen forskjellig fra termittsesongen?

Ja. Termittfyringssesongen refererer til det relativt korte tidsvinduet når bevingede termitter søker etter et nytt hjem. Hvis termitter allerede er til stede, er det en god sjanse for at de spiser bort på trekilder de kan finne og skader eiendommen din. Termittaktivitet er ikke nødvendigvis relatert til svermsesongen. Termitter er teknisk sett skadedyr gjennom hele sesongen.

Finnes det forskjellige typer termittormer?

De tre vanligste termittartene i USA er tørre tretermitter, formosantertermitter og underjordiske termitter. Disse termitttypene har forskjellige svermemønstre, men de fleste har en tendens til å sverme etter en regnbyge og unngå sterk vind.