fredag, juli 19
Shadow

Anbefalt måte å bli kvitt mus i veggen og krypkjeller

Ofte oppholder mus seg i skjulte områder inne i boliger, for eksempel bokser på lager, loft, loft og innervegger. Det er noen mus som er i stand til å komme gjennom svært små åpninger i vegger, gulv og fundamenter. Å bli kvitt dem kan være veldig vanskelig når de først kommer inn i hjemmet ditt.

Murboende mus forlater sjelden redet i dagslys. En gnagende eller klørende lyd indikerer deres tilstedeværelse. Huseiere bør identifisere skadedyrene sine som mus før de prøver utryddelsesmetoder. I tillegg kan noen skadedyr oppholde seg innenfor vegger og kreve en tilpasset tilnærming til kontroll.

Et museangrep fører ofte til at avføring og spor er synlig i huset. Fundamentet, veggene, gulvene og takene har alle hull. En muss hekkeatferd og matvaner forårsaker betydelig skade på treoverflater og menneskelige matkilder. Mus etterlater ofte bitemerker eller tyggemerker i disse områdene.

Mat er noen ganger ettersøkt av rotter som bor innenfor vegger. Ved hjelp av feller er huseiere i stand til å fange eller drepe mus på dette tidspunktet. Bruk av matagn kan også være effektivt for å lokke mus ut av vegger. I den kommersielle verden kan du kjøpe fjærbelastede feller, limfeller og levendefangstfeller. Huseiere er pålagt å slippe ut mus utenfor i noen tilfeller, mens andre er designet for å drepe fangede gnagere.

Det er avgjørende at fellene plasseres riktig og i områder hvor mus sannsynligvis vil samles. Feller er ofte plassert feil, noe som resulterer i at de er ineffektive.Hvis barn eller kjæledyr har tilgang til dem, kan de være farlige.


Mus er vanskelige å håndtere uten kunnskap, opplæring og ekspertise fra fagfolk.