onsdag, juni 19
Shadow

Tips for å arrangere den perfekte sommerbassengfesten

Når solen blir varm, og du vil holde deg kjølig, ikke tenk mye, bare gå til bassenget! Sommeren er i full gang, og å ta en pause fra det travle livet for å nyte et bassengparty er den beste måten å ha en god tid på. Å være vertskap for en sydende basseng-soiree for dine nærmeste og kjære vil ikke bare gjenopplive forholdet, men også forynge sinnet ditt. Å, du vet alt allerede! Gleder du deg til å ha det gøy i solen? Ta en titt på følgende tips med en gang for å arrangere en «sprutsmak» ved bassengkanten som en proff!

Hvem er på gjestelisten?

«Speil, speil, på veggen, hvem skal jeg invitere av dem alle?»

Jada, du kjenner hundrevis av mennesker, inkludert dine naboer, kolleger, venner og slektninger, og du kan ikke invitere dem alle! Hvis du gjør det, går du konkurs! Fjern forvirringen ved å lage en liste over personer du kjenner. Når du har alle navnene, er det bare å begrense gjestelisten din for å lukke dem! Å ha folk fra forskjellige grupper vil sette opp hele tonen i festen! Du kan enten sende dem personlige invitasjonskort eller ringe dem direkte. Men en spesiell invitasjon over en samtale vil garantert bringe et smil på ansiktet deres.

Sett den rette stemningen med tropisk innredning

Selvfølgelig vil en bash ved bassenget trenge den rette typen innredning som kan vekke festdyret i alle! Ingenting slår et tropisk tema når du vil forvandle rommet ditt til en oase. Pass på å ta tak i de strandinspirerte aksentene som livlige lykter, kunstige palmer, fargerike puter og skjell for å få det eklektiske bohem-utseendet.

Kule bassengleker

En ting en sommerbasseng ikke kan leve uten er utvilsomt bassengleker! Gå og ta noen kule vannblåsere, badeballer, oppblåsbare lenestoler, svømmebassengflotter, strandparasoller, og nyt festen til det fulle!

Magen styrer sinnet

Når du er ferdig med innredningen, er det på tide for deg å lage ordentlig mat. Beacon, biffer, pizza og pølser i menyen høres morsomt ut, ikke sant? Hysj! Ikke tenk på å velge tunge matvarer med mindre du vil at gjestene skal døse og ødelegge festen! Vi foreslår at du går for fingermat og sunn snacks for å holde festentusiasmen i live hele dagen!

Styr bassenget ved være cool

Forfriskende drinker er et must for å holde seg hydrert i den brennende varme solen! Øk festmoroa ved å servere kjølte cocktailer. Ta tak i forskjellige sesongens frukter og bland dem for å tilberede kjølige drikker for å slukke tørsten til gjestene dine. Du kan også gi cocktailene en vri ved å piske dem med margarita og tequila. Server med kjærlighet! Jubel!

Spilleliste er viktig

Musikk er den virkelige publikumsbehageren i enhver shindig. Hvis du vil få gjestene til å gå gaga over festen din, må du spille bra musikk! Hvis du har noen forvirring angående sangene, sjekk ut de trendende funky sangene over internett og lag en fantastisk spilleliste uten problemer.

Solkremstasjon

Nå som alt er gjort og du er klar til å arrangere den mest minneverdige sommerbassengfesten, vil vi minne deg på noe veldig viktig. Å feste i solen er gøy, men den sarte huden din kan bli hardt påvirket hvis du glemmer å bruke solkrem. Du må sette opp en solkremstasjon langs bassengkanten for å sikre at alle er solsikre mens festen pågår. Gjestene dine vil definitivt takke deg for dette!

Alle elsker overraskelser

Sist men ikke minst, avslutt festen med å gi gjestene dine tørre håndklær i gave. Når gjestene begynner å gå ut av bassenget, gi dem håndklær for å tørke seg. Du kan lokke dem ytterligere ved å legge til et personlig preg. For det må du få noen kule håndklær med navn skrevet på. Denne søte gesten vil garantert gjøre arrangementet minneverdig!

Konklusjon

Vi håper du likte å lese tipsene våre! Eksperimenter med ideene ovenfor og fortell oss hvordan bassengfesten din går. God sommer!